Omnitas Consulting forfarande bäst i världen!

Table of Contents

Det finns många saker man kan bli stolt över. Men få saker får oss att bli stolta på detta sätt. Åter igen har vi på Omnitas Consulting utsetts till världens bästa på konsultation och implementation av monday.com.
Share This Post

Table of Contents

Varje år vid denna tiden håller monday.com sitt stora årliga konvent vid sitt huvudkontor i Tel Aviv, Israel. I år är det av förklarliga skäl inte på plats utan digitalt.

Konventet är till för monday.com’s kunder men sista dagen är vigd för oss partners. Det är här vi går igenom vad som komma skall men också summerar det gångna året.

Ett av momenten under partnerdagen är den årliga prisutdelningen. Pris delas bland annat ut till den partner som sålt mest i varje region. Men det kanske viktigaste priset är priset till dem som är bäst i kategorin professional services. På ren svenska betyder det, vilken partner i världen som ger bäst stöd, konsultation och implementation av och kring monday.com.

Denna titeln knep vi redan 2019 vilket var första året den delades ut.

Nu är vi stolta som tuppar över att återigen kunna presentera oss själva som fortsatt bäst i världen på monday.com.

“Omnitas har lyckats ge oss på Westal något som vi aldrig förr kunnat få. Ett CRM helt anpassat efter våra behov där vi inte behövde göra avkall på funktionalitet eller anpassa oss efter systemet. På ett förtjänstfullt sätt hjälpte de oss istället att anpassa monday.com och vi har för första gången ett CRM som hjälper våra alla våra avdelningar att jobba bättre mot kund.”

Kenneth Ericson Försäljningsansvarig på Westal AB

Få gratis hjälp och konsultation
med monday.com för era behov

För att fira detta så har vi bestämt oss för att ge mer av oss själva. Under resten av 2020 kommer vi att ge alla de kunder som signar up sig vi oss, för (minst) ett 20-mannakonto av typen pro eller mer, fyra timmar helt gratis med en av våra managementkonsulter eller implementatörer för att hjälpa er att komma igång.

Detta är normalt sett något vi endast ger till enterprisekunder – me nu ger vi denna möjlighet till fler. Vi hoppas att ni tar möjligheten att få hjälp i världsklass.

Glöm inte att ni behöver registrera ert konto i monday.com via vår hemsida så att vi ser vart ni kommit från. Efter att du anmält ditt konto här bredvid så kommer vi att kontakta dig när ditt konto är betalt för att boka in en tid tillsammans.

Låt oss summera vad du behöver göra:

  • Skapa monday.com-konto
  • Anmäl dig via knappen nedan eller genom att klicka här.
  • Betala ditt monday.com-konto (minst pro 20 användare)
  • Vi skickar en kalenderinbjudan till dig, du väljer en tid som passar dig.
  • Ha möte med oss
  • Njut av ditt monday.com-konto


Internetstiftelsen har jobbat med Omnitas sedan ett par år tillbaka. Först på en avdelning och sedan så spred detta sig till fler avdelningar. Vi gjorde ett ganska stort projekt av att implementera monday.com på nya avdelningar.

Vi jobbade med att Omnitas satte sig in i organisationen, och sen byggde de och visade hur man kunde göra i monday.com. Samtidigt så satt vi, från systemförvaltningen, med och tittade på när de byggde och ställde ”dumma” frågor. På detta sätt lärde vi oss systemet mycket bra samtidigt som monday.com anpassades till vår organisation.

Detta betyder att vi nu kan bygga en hel del själva och bara behöver ställa frågor och få hjälp av Omintas i mer komplicerade saker.

Omnitas har vart duktiga på att förstå vår organisation, komma med förslag på lösningar i monday.com, utbildat oss, både användare och förvaltare, och är mycket snabba på support när vi har haft frågor.

“Detta har lett till att vi nu har en mycket bättre överblick över vår avdelning – Corporate services – och vi kan jobba bättre över grupperna inom avdelningen. Och avdelningsledningar kommer att få en större tydlighet i vad grupperna gör och hur man ligger till.”

Jan Säll – System Manager på Internetstiftelsen
More To Explore

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut en samling av våra artiklar en gång i månaden.