Nyheter i monday.com

Table of Contents

Har du nu under tiden du arbetat hemifrån känt att du faktiskt blivit lite mer produktiv? Det tycks i alla fall vara fallet för monday.com's utvecklare, för de har nu släppt en del nyheter i monday.com som kan underlätta ditt liv.
Share This Post

Table of Contents

Har du nu under tiden du arbetat hemifrån känt att du faktiskt blivit lite mer produktiv? Det tycks i alla fall vara fallet för monday.com‘s utvecklare, för de har nu släppt en del nyheter i monday.com som kan underlätta ditt liv och ditt användande av monday.com på betydande sätt.

Låt oss ta en titt på vad de kommit fram till!

Dubbelriktad länkning

En av nyheterna i monday.com är dubbelriktad länkning. Varje gång du lägger till en ny “link to item”-kolumn i monday.com kommer det automatiskt att skapas en “link to item”-kolumn även i den mottagande boarden som automatiskt blir länkad tillbaka.

Tänk vad du kan göra med detta!

Tänk dig att du sitter i en board som visar alla dina kontakter, dessa vill du så klart länka till boarden med alla dina kunder. Med givetvis vill du också se vilka som är dina kontakter per företag om du nu råkar vara inne i företagsboarden. Förr hade du behövt länka separat från vardera board. Inte längre. Nu kan du enkelt göra en bulk action från endera board och de är båda länkade! Tänk vad arbete det sparar.

Integrationer kopieras också

Äntligen så följer alla dina integrationer med när du duplicerar / kopierar dina boards!

Du har säkert redan byggt en board du är riktigt nöjd med som innehåller massor med automationer och integrationer. Det är den perfekta mallen för hur du och ditt företag skall driva era projekt! Du vet den där perfekta boarden som är mer eller mindre säger till dig “gör du det kreativa roliga arbetet, så sköter jag resten”.

Första sak du stöter på är när du försöker duplicera den så är alla integrationer borta! De dagarna är nu bakom oss och du kan kopiera så mycket du vill och allt kommer att följa med.


integration duplication monday.com


Testa monday.com Pro gratis i 14 dagar!

Automationer för spegelkolumner

En annan av nyheterna i monday.com är automationer för spegelkolumner. Spegelkolumner eller mirror columns som du kanske känner dem som har tidigare inte gått att använda i dina automationer. Så är inte längre fallet, första steget är taget och du kan nu använda speglade statusar i dina automationer.

Jag skulle nog vilja påstå att detta är början på gränsöverskridande automationer. Du kan nu trigga automationer i en helt annan board (kanske projektöversikten t.ex.) genom att du ändrar status i din board som du jobbar i. Helt enkelt; inget mer dubbeljobb!

monday.com automation mirror

Testa monday.com Pro gratis i 14 dagar!

Författad av:

Våra senaste inlägg

More To Explore
creating custom automation solutions with Make
Make
Erica Damsten

Creating Custom Automation Solutions with Make

In this blog post, we’ll explore the benefits of creating custom automation solutions with Make, providing a comprehensive guide to crafting tailored workflows that can drive significant improvements in your business processes.

Read More »

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut en samling av våra artiklar en gång i månaden.