Omnitas Consulting dubblar omsättning

Table of Contents

2020 var ett starkt år för Omnitas Consulting AB som dubblade både omsättning och resultat i jämförelse med föregående verksamhetsår. EBITA-resultatet ökade med 105 procent till 2,46 (1,19) MKR samtidigt som nettoomsättningen ökade med 89,9 procent till 6,15 (3,24) MKR.
Share This Post

Table of Contents

Omnitas dubblar omsättning – för andra året i rad. Företagets tillväxt har gått i raketfart trots samhällets negativa finansiella påverkan av Covid-19. I jämförelse med 2018, då aktiebolaget registrerades, har nu Omnitas haft en ökning på totalt 1635 procent.

– Under coronapandemin har digitaliseringen varit en central och väsentlig del för företag oavsett omfattning. Att ha fungerande digitala system som bibehåller företagets önskade effektivitet trots distansjobb har fått en helt annan innebörd än vad någon kunde förutspå. Denna digitala förändring har lett till att företag söker efter nya hållbara lösningar och därför har våra tjänster varit attraktiva för företag världen över, säger Fredrik E Kastenholm, CRO och partner på Omnitas.

Under 2020 har Omnitas Consulting jobbat med många nya kunder, som exempelvis Coop, samtidigt som samarbetet och integrationen med det snabbväxande SaaS-bolaget monday.com har utvecklats och stärkts.

– Vi ser en fortsatt positiv utveckling under 2021 med många nya spännande uppdrag. Vårt mål är att inta en självklar position som en ledande digital management konsultbyrå på den svenska marknaden, säger Kastenholm.

Omnitas Consulting fortsätter att växa i takt med företagets omsättning och under 2020 anställdes två nya managementkonsulter. Under 2021 är planen att utöka teamet med ytterligare konsulter samt en ny marknadsavdelning. Detta för att kunna ta försäljningen till nya höjder.

– Det är en spännande resa och vi ser fram emot vad 2021 har ett erbjuda, säger Kastenholm.

För mer detaljerad information om Omnitas Consultings bokslut, se;
https://www.allabolag.se/5591751663/bokslut

Presskontakter:

Fredrik Kastenholm
Grundare & CRO
fredrik@omnitas.com
+46 (0) 702 95 55 62

Erica Damsten
Marketing Manager
erica@omnitas.com

More To Explore
creating custom automation solutions with Make
Make
Erica Damsten

Creating Custom Automation Solutions with Make

In this blog post, we’ll explore the benefits of creating custom automation solutions with Make, providing a comprehensive guide to crafting tailored workflows that can drive significant improvements in your business processes.

Read More »

powered by Advanced iFrame. Get the Pro version on CodeCanyon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut en samling av våra artiklar en gång i månaden.