Förlagsbranschen

Ett optimerat CRM för hela förlaget

I samverkan med några av Sveriges främsta specialister inom digital förlagsverksamhet har Omnitas Consulting skapat ett optimerat Customer Relationship Management systemet (CRM) för verksamheter inom förlagsbranschen. 

Vill du veta mer hur ni kan optimera ert arbetsflöde?

Hör av dig till oss så berättar vi mer hur vi jobbar och kan optimera ert flöde. 

För dig i förlagsbranschen

Omnitas Consulting AB är en digital managementbyrå med expertis inom digitala verktyg, CRM-system, förändringsledning och projektledning. Vi hjälper våra klienter att nå önskade nivåer av effektivitet genom att optimera arbetsflöden och processer. Customer Relationship Management systemet till förlagsbranschen är uppbyggd med hjälp av plattformen monday.com samt verktyget Oneflow. Tack vare dessa har vi konstruerat effektiva, organiserade och automatiserade arbetsflöden.

Unik implementering av ditt digitala arbetsflöde

Vi vet att organisationer inte vill eller bör arbeta på samma sätt. Därför utgår vi alltid ifrån era unika utmaningar och behov när vi designar och implementerar digitala lösningar. Vi känner oss trygga i vår förmåga att leverera system som på kort tid anpassas efter era processer.

Support genom hela processen

Vi rekommenderar endast digitala lösningar som vi själva använder och står bakom. Vår partnerportfölj består därför av företag som erbjuder kvalificerade produkter eller tjänster. Oavsett om ni är intresserade av en tjänst från oss eller våra partners är vi med er genom hela processen.

Vad är ett CRM?

Customer Relationship Management handlar om att aktivt arbeta med kundrelationer – ofta med hjälp av ett CRM-system i detta fall monday.com.

Ett CRM-system är ett verktyg som ger dig full kontroll över dina kundrelationer, hjälper dig med kundprospektering, sälj- och marknadsstrategier, samt skapar smidiga lösningar för kundsupport och analyser.

Hantera hela din säljpipeline på ett ställe för ökad tydlighet, synlighet och maximal effektivitet.

Lagra dina kontakter och uppgifter på ett centralt ställe med automatiserade påminnelser, värdefulla insikter och optimerade arbetsflöden. Hantera enkelt alla inkommande och befintliga kontakter efter kundtyp, prioritet, kontaktuppgifter och mer.

Integrations monday
Omnitas monday.com platinum partner loggo

Total kontroll med monday.com

monday.com är ett världsledande SaaS-bolag med en produkt för alla typer av organisationer. Omnitas är en av monday.com’s europeiska Platinum Partners, och majoriteten av våra implementationer bygger på plattformen. Vi har hjälpt företag i förlagsbranschen med en mängd olika behov med monday.com. 

Samla allt på ett och samma ställe

Med monday.com kan ni samla inkommande manus, författarregister, avtalshantering, bokföring och marknadsföring på ett och samma ställe. Genom att arbeta på en plattform som skapar en tydlig överblick över alla arbetsflöden minimeras riskerna för att viktiga detaljer faller mellan stolarna.

Förfrågningar bokförlag

Se statistik i realtid

All data samlas och sparas direkt i monday.com, vilket gör det smidigt att få ut relevant statistik i realtid. Med plattformen kan ni enkelt sortera er önskade data efter behov. Oavsett om det gäller försäljningsstatistik eller avtalsstatistik.

Automatisera delar av processen

Lägg aldrig mer tid på manuell rapportering. Med monday.com kan ni automatisera delar av processen som gör det enklare för er att samla inkommande material på rätt ställe.

Integrera befintliga verktyg

monday.com är ett mastersystem som tillåter mängder av integrationer. Några exempel på verktyg som enkelt kan integreras med monday.com är Fortnox, mailshimp, Adobe och Google Suit.

Samla information på säkert sätt

Se till att filer, avtal och dokument under sekretess delas med rätt personer på rätt ställe. Anpassningsbara behörigheter hjälper er bestämma vem som har tillgång till vad. Både när det gäller medarbetare och externa parter.

Skapa tid till era prioriteringar

Genom att bygga upp ett bra arbetsflöde får ni den översikt ni behöver för att skapa mer effektiv tid till era prioriteringar. Som att läsa mer inkommande manus för granskning eller godkännande. Ni ser klart och tydligt vart ni är i processen, vare sig det är författaren som ska skriva på sitt avtal eller planeringen av dess release-kampanj. Genom att hålla koll på framstegsuppdateringar kan du känna dig trygg att allt levereras i tid och inom budget.

 • Effektiv hantering av förlagets alla resurser
 • Smidig planering och analysering av pågående projekt
 • Bättre samarbete mellan externa parter

Smarta och digitala avtal med Oneflow

Oneflow är ett verktyg för avtalshantering. Med Oneflow kan ni enkelt digitalisera och automatisera er utdaterade avtalshantering. Förhandlingar går fortare, beslut blir bättre och affärer görs snabbare. Omnitas är en stolt partner till Oneflow, och vi rekommenderar tjänsten utifrån en rad olika användningsområden

Minimera onödig administration

Säg hejdå papper, PDF:er och onödiga mejlkedjor. Oneflow tillåter er att skapa effektiva avtalsmallar som ni kan återanvända, redigera och uppdatera med bara några klick. 

Skapa en tydlig överblick

Tack vare Oneflow skapar ni den transparens ni behöver. Med verktyget kan ni samla alla era avtal på ett och samma ställe. 

Samarbeta mer effektivt

Ni behöver aldrig mera skicka påminnelser. Med smarta och digitala avtal får ni notiser när motparten öppnar, signerar eller avfärdar avtalet.

Customer Relationship Management

Omnitas bygger ett anpassat arbetsflöde för er verksamhet i förlagsbranschen. Vi hjälper er att anpassa ett digitaliserat CRM system, vare sig ni jobbar i sprintar, agilt,  vattenfall eller en kombination. 

Avtalsförhandling

Ett effektivt CRM

Tack vare monday.com och Oneflow bygger vi ett anpassat CRM system efter er verksamhet. Med en uppdaterad och digitaliserad lösning kan vi effektivisera er verksamhet inom en rad områden.

 • Automatiserade processer
 • Integrationer mellan befintliga och nya verktyg
 • Planering och genomförande av projekt
 • Analys och hantering av statistik
 • Intern och extern kommunikation
 • Avtalshantering

Tydlig och enkel överblick

I ert nya CRM får ni översikten ni behöver för total kontroll av era projekt. Med anpassningsbara visuella paneler kan ni enkelt sammanställa relevant statistik för att se projektets status i realtid. 

monday dashboard

Hantering av alla era projekt

Eliminera tidskrävande omjobb och ineffektiva processer. Få ditt team att ha koll på hela processen från den stora bilden till de små detaljerna. Med skräddarsydda paneler (dashboards) ser ni tydligt vad som ska göras idag, i veckan eller denna månad. Ni kan skapa personliga paneler och paneler för hela teamet. 

Samla allt på ett och samma ställe

Slösa inte tid på att jobba med olika program eller verktyg. Samla allt på ett och samma ställe, och skapa den transparens ni behöver för att hålla era projekt i fas. 

 • Automatisk insamling av inkommande leads
 • Hantering av kontaktuppgifter
 • Event- och kampanjplanering
 • Integration med program som Fortnox, mailchimp, G suit, med mera! 

Tillsammans når vi nya höjder av effektivitet

Vi erbjuder bred teknisk kunskap samt ett team med dedikerade utbildare och supportpersonal. Vi finns för konsultation, implementation och support av monday.com samt Oneflow. Vill du veta mer om våra partners kan du läsa vidare på våra partnersidor.

 

Boka ett möte med oss så berättar vi mer!

Omnitas Consulting är här för att hjälpa er att anpassa och implementera den bästa lösningen för ert förlag. Vi hjälper er med allt från grundläggande projekt till komplexa automationen.