Eventpartner på
Sales & Marketing Expo

Ta del av helt nya lösningar för försäljning och marknad

Vill du se framtiden?

Under Sales & Marketing Expo erbjuder vi er besökare att förboka en visning i vår monter. Då går du och en av våra representanter igenom lösningarna och vad de skulle kunna innebära för er.

CRM-monday.com

Automationer

monday.com är byggt för att automatiseras. Givetvis är inte våra lösningar sämre, istället har vi tagit allt steget längre och automatiserat sådan du tidigare bara kunna drömma om.

Integrationer

monday.com’s starka API tillåter oss att ansluta till ett mycket stort antal andra applikationer. Några av de som är anslutna är: Fortnox, Visma, Google Suite, Office 365 inkl Teams, Adobe Creative Cloud, Calendly, LinkedIn, Facebook, Google Ads och många fler.

Säkerhet

monday.com är dedikerad till att skydda alla kunders data. De följer de strängaste säkerhetsåtgärderna på marknaden för att se till att dina uppgifter är säkra och skyddade.

*Dock utan våra kommande lösningar

Visuellt tilltalande arbetsytor

Den virtuella arbetsplatsen är visuellt givande och designad på ett lättförståeligt sätt. Vilket gör att din kreativitet och effektivitet går hand i hand.

Ett system för alla

monday.com som CRM erbjuder en nivå av anpassning och flexibilitet som inte finns någon annanstans, samtidigt som den är enkel att konfigurera utan anpassad utveckling. monday.com är fyllt med funktioner som är skräddarsydda för de flesta vertikaler, branscher och användningsfall. Det innebär att du kan designa, anpassa och hantera CRM-systemet på det sätt som passar dina behov. Vi på Omnitas kommer alltid att hjälpa våra kunder att få en löpande start. Våra nya modulära lösningar ger dig ett precis så avancerat system du behöver.

Tillsammans gör vi det CRM-system du alltid velat ha.

Desktop monday.com

Platinum Partner

Omnitas Consulting är en platinumpartner till monday.com, vilket innebär att vi är här för att hjälpa dig att anpassa och implementera de monday-lösningar som krävs för att uppnå önskad effekt.

Omnitas monday.com platinum partner loggo

Världsledande i vår bransch

Två år i rad har Omnitas prisats som bästa professionella servicepartner för monday.com. Det betyder att vi är den världsledande konsultbyrån för att implementera monday.com i ditt företag.

professional-services-partner